Monday, July 4, 2011

belog ber-wajah baru

Assalamualaikum,
First, belog dah bertukar, ka cing, kaler biru dan simple saja. ada tab menu aku try-try. nanti aku adjust lagi la. lagi banyak aku belajar dengan me-designing blog sikit-sikit ni buat aku rasa terharu and appreciate belog sendiri ni...kini belog aku bertukar wajah. comel kan, aha. puji diri sendiri pulak. daaaaa. podah.


Next, berita yang aku jangkakan akhirnya berlaku jugak. Tahniah Imam muda hassan juara IM musim ke-dua. Jom kita jumpa sama-sama kat surau ke kat masjid...dengan orang ramai sekali la, ehek. gurau2, tapi aku harap lah berpeluang jumpa ustaz IM Hassan atau peserta Imam Muda yang lain. biar aku tengok gaya dorang yang sebenarnya. Apa pon, sekali lagi tahniah kepada peserta Imam muda musim ke-dua. Aku suka rancangan Imam muda sebab senang sikit nak tapis pencarian ciri-ciri calon suami. kui3.

tengok Imam muda hassan dapat pelukan cium mak beliau.

Ps- aku suka tengok part hafazan dorang ngaji berentap, surah al mukminun ayat 1-22, aku sendiri tengah hafal tapi baru sampai ayat 12 la

Bye

5 comments:

Nadha said...

Simple. Tapi NICEEEE!!!

Arisa Mihashi said...

seriuously, aku ingat yang sorang lagi tu yang menang. ape2 pon.tahniah kepada hassan!

Hans said...

wah
blog dah baru la dayah
bagus2
nampak menarik n ringan :-)

Ukur Baju Di Badan Sendiri

hidayahjamal said...

Nad- thank youuu, suka komen ko puji kan, keh3

tim- Im hassan konfem kawen la lps ni..calon suami imam muda yg single lagi belum kawen..

hans- thank you ;) biasa-biasa je nk ubah mode

Solihin Zubir said...

minat betul dgn IMAM MUDA ye.. hehehe.. bagus la.. jgn minat artis suda.. heheh..

Pages