Sunday, October 2, 2011

Vote Yuna MTV Iggy

http://www.mtviggy.com/best-new-band/

Link atas untuk vote yuna for MTV Iggy, category Best New Band in the World, pesaing dekat 10 group, means bertanding mempertaruhkan atas nama negara jugakla kan.

Cara nak vote, lepas klik link atas. Korang carik gambar Yuna, Malaysia, letak full star, 5 star. Sokongan ramai diperlukan untuk beat negara lain yang bersaing kan, persaingan tu sihat, Dear Yuna, all the best dear for your career and success selalu, jangan lupa kan daku di sini’ dalam ingatanmu, muah

x2_83fbe4a x2_83fc505

Memori DFP Yuna, 13th sept 2011 tak dapat pegi,

Ps- Gambar entry hiasan, okbai

6 comments:

Lee-Yan-Naa said...

good luck untuk Yuna!

hanaahmad said...

aku dah vote! mmg obses sungguh2 kau dengan dia kan! :)

Iwanski said...

semakin fames dan tambah2 rezeki yuna.. mcm2 duta dia jadi..

Hans said...

sapa menang ekk?

Tiara Fazlin said...

oh yuna! dia org kuantan kan? :)

hidayahjamal said...

tiara- tp yuna lahir kat kedah :)

Pages