Tuesday, September 27, 2011

Video pendek buatan sendiri

Assalamualaikum,

Cepat je masa berlalu, entry ini aku selit je la video raya 2011 pendek ye, hari Ahad lepas kami plan pegi open house kawan kolej, sempat beraya sa’kan sampai sesat.. men- catat kan sejarah, baru bawak kereta guna jalan highway sambil selamba nyew pinjam kereta saga orang, kereta mak aku pergi park kat taman cahaya, lesson learn, use your own car and you the boss.

Aku drive kereta pergi kolej, to Nilai and Bandar Putera Mahkota kat Cheras, thanks sebab tengok, video ni aku tak tunjuk facebook ler, okbai, malu

Ps- kenangan video raya, FYP jangan lupa..selit lagu yuna-super something

7 comments:

Lee-Yan-Naa said...

Rajinnye buat video..idea yang best untuk keep those memories kan :D

Run Away said...

.../salam kenal...;d

Solihin Zubir said...

amboih.. comey2 aih awek lam video tu.. ;-p

Nurulbadiah Lai said...

nice and sweet..

hidayahjamal said...

haha..mengada la SZ

yanna, run away, kak nurul- thx drop by, video raya utk kenangan ms tua la ni

Aduka said...

x abes2 yuna die.
hahahahaha.

Iwanski said...

sampai ke kajang ekau beraya.. pondok usangku di kajang ler.. kalalu tau leh mai singgah...

Pages