Wednesday, October 19, 2011

Tersenyum

 

Tempat: Taman Botani Presint 1, Putrajaya

Tahniah, dan selamat pengantin baru Nasri – Kapten Areen. Semoga bahgia hingga ke syurga. Keluarga pengantin dengan pengantin laki ini best friend forever abang Along (kawan baik sejak kecik), kami dijemput, dan hargai hari bahgia mereka yang dikongsi bersama. hiks, dah kahwin kau sekarang nasri, tersenyum habis ke telinga bila naik pelamin, semoga cepat dapat baby dan bahgia sampai akhir hayat, sila jaga bini..kalau dia kapten, kau kapiten, ai ai. Meriah la kahwin grand, macam-macam ada, ok senyum, cuba fikir berapa bajet  wedding cani. haha. Part paling best untuk aku tengok masa adat silat pencak antara budak perempuan dengan lelaki, fuh. teringin nak belajar self defence, aish dah. Ok enjoy the pics

Peringatan: Entry ini penuh dengan suasana orang kahwin hari Ahad, 16th Okt 2011 (jangan muntah)

WARNING: picture-overload. Read at your own risk :)

DSC_0171DSC_0174  DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022

 DSC_0034 DSC_0055 DSC_0057 DSC_0063 DSC_0064 DSC_0068 DSC_0069 DSC_0081DSC_0070

DSC_0089 DSC_0100

DSC_0169 DSC_0163 DSC_0166

Semalam, kawan aku tertanya, dayah dah ada boyfriend eh, aku senyum sekejap..er, pastu dikatanya, “biasanya orang yang takde someone special kawin dulu”. aku blur, sebenarnya masih mencari calon suami mithali. okbai

Ps- dah.. jangan berangan lebih, ada test is coming and assignment nak buat

7 comments:

Nadha said...

Jangan lupa jemput aku time kau kawen

yusuf said...

salam

mood kawen je skrg?

kehkehkeh~

Solihin Zubir said...

haha.. knduri kwn sy ritu pun wat camtu gak la istiadat dia.. dia tentera.. heheh..

Ain SSB said...

Asyik ada kenduri kahwen je lately ni kat sana ek! And wow, baju sanding diorang! Unik! :)

hidayahjamal said...

nad- rileks dlu..hee, sbab macamtu insyaAllah

suf- dah org yg kawen jemput, kena la sambut gembira skali..wuhu, sila lah jemput sy kalau awk kawen haha

SZ- org berduit je buat cani, kaya wo...haha

Ain- hehe..org kawen tema garden ni bajet mahal wedding ni, ikut trend tentera..bini dia kapten, mcm2 acara, time sanding..doa, silat tu best, pastu ada ptong kek, pastu pengantin tuka baju lain, tu xsempat nak amik gambar..sbb kami nak balik :) memoriable

Pondok Usang said...

senyum itu sedekah.. satu senyuman utk kamu! =)

cik tenggiling said...

owh wedding dia sgt smart..=p

Pages