Tuesday, May 24, 2011

Kecewa, pendek cerita

Assalamualaikum and hi

sudah seminggu xapdet entry rasanya, alhamdulillah pejam celik, celik pastu pejam balik, tidor kroooh3, ternampak ahli followers sbg sahabat dah bertambah, cewah...
sedikit terharu pada sesiapa yang sudi mengikuti blog personal dan semasa saya sendiri
(tkpela you follow i, i follow you, tp jgn marah kalo tak komen pape).


sedikit kecewa sejak kebelakangan ni, apa yang kita inginkan tu xberjalan apa yang diharapkan.
cth pertama, pernah rasa bengang dan pandai' sangat ke sana situ temankan mak motifnya beli ubat barang-barang, lastly dah sampai situ rupanyewwww kedai tu tutup hari isnin der. ini dah sampai depan kedai ler -.-"

then, kecewa setiap kali kawan mak aku mengata dan bercerita dgn soalan biasa, apa awak buat cuti ni, carikla kerja, dan.. aku bukannya tak mahu kerja, kalau setakat nk mintak kerja kedai part time sebln atau dua bulan setengah, interview tu kata nanti ai call balik..atau kerja kat sini full, konfem tipis harapan nak kerja atau berusaha dapatkan kerja tu.

aku sendiri berharap utk berubah dengan baik di masa akan dtg, kalau harapkan doa sahja mungkin xakan merubah segalanya kan, cuba try dulu, nanti kita tengok apa jadi dan sapa yang kena, insyaAllah kalau xde pape masalah study abis ujung thn, hrp gitula


video

mr Popeye and miss poyo, mereka ini hamster saya, bila tgk dorang lelama sememangnya terapi dan mmbantu sangat mengurangkan tahap kekecewaan saya -.-"

video

SORI. SUARA SAYA XCOMEL. COMEYNYA3X. TRUS BLACK OUT
Bye
Ps- ada interview untuk fyp to do
Ps- terus cancel pegi kelas mengaji sebb kan kawan mak aku tu mak cik tu, oke ignore ce cite bye tu



3 comments:

hanaahmad said...

kenapa dgn kawan mak kau mak cik tu? hahaha. relax dayah, xyah pening2 k. klo xdpt keja do something yg leh menjana pendapatan. cnth cri buku2, baju2 lame then jual or belaja sesuatu yg baru so xdela buang masa sgt. :)

Hans said...

oit dayah
asal dengan makcik tu weih?
apa sejarah hitam ko dngn dia?
ceciter

Meatball IKEA Halal

aishah said...

sayangku...dlm pjalanan hidup ni mcm2 akan kita lalui...semua tu beri pengalaman dan mematangkan diri kita...tabah ya;)

Pages