Tuesday, March 23, 2010

Pengalaman BTN; biro tata negara

Salam. Lately ni aku perasan kalo komen kat someone fesbuk, chats aku memang melalut ar. Minta maaf pada sesiapa yang tak faham sebarang apa yang nak aku cerita oke.
People learn their mistakes, and it reminds me to be better than before.

Selamat jugak akhirnya percutian 3 hari 2 mlm kat Maran Pahang.
Kem ala2 PLKN tapi tak sangat tak strict. Cuma terkenang zaman lepas SPM kalo kat PLKN tu jgn harap la nak relax2 time kawad aktiviti. Sume aktiviti berjalan lancar.
Aku rasa paling excited dlm aktiviti kembara; even penat.
New experience and new friends dlm ikatan hubungan persahabatan bersama dapat dierat kan~


Group 7 Merongmahawangsa seramai 11 ahli.
(NASIB BAIK TAK SESAT TERUK DLM HUTAN, KALOX AI DAH NANGIS)
T__T


kenal ngan Nadiah; student first year my KPTM KL


My group berjaya keluar hutan.
Pergi jam5.30, sampe 6.40pm.
Sesat doh




aku nampak gagah perkasa kan. Time ni tgh lead kot kat depan.
cepat pergi cepat balik :P
rupanya sesat

Ps/ Lain kali providela kompas utk BTN. Senang skit. Belajar macam2 aktiviti xngantuk. Aku nak ngundi kot tahun ni insyaAllah~

5 comments:

cikgadis said...

woooo
macam best la!
*kejelesan melanda*

aduka said...

haha.. sesat..
pdn muke..
pdn muke..
pdn muke..
pdn muke..
pdn muke..
pdn muke..
pdn muke..
hahahahaha..
=P

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

aduka. dengki nye! tak baik ar~
takpe. saya dah belajar banyak kat hutan tu..mcm2 dah jumpa :P
Latip. bila nak kawen :D

aduka said...

hahaha.. blaja la sgt..
blaja utk sesat ek?
hahahaha..
padan muke..
padan muke..
padan muke..
padan muke..
padan muke..
padan muke..

kawen?
thn dpn..
=P

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

ceh. eee..xbaik nya ngulang2 ayat padan muka ni ! suka atila.
Nnt latip kawen tolong heboh2kan ye:D

Pages