Sunday, March 28, 2010

Demam akademi fantasia AF?!

Hi. ada apa tah dengan tajuk entry tu.
Actually gatal review skit post hiburan.
Tekak rasa gatal. hidung sumbat. Nasib baik tak demam.
just kurang air minum. Luckily tak demam ah.

AF 8 DAH start already. Its quite slow je mode nak exciting ngan AF. dah tak mengikuti perkembangan AF pong. Part paling best tengok sapa yang tersingkir pastu nangis. aku dah tak layan konsert AF.
Kenapa perlu menangis sok seh tak berenti macam dah tak leh jumpa je kat luar, aku tak dapat nak bagi jawapan la. Cuma dari sudut pemerhatian aku pompuan nangis takpe lagi, kalo laki nangis terus tak nak berenti haish, kalah ngan pompuan la korang mengenang air mata yang membazir.
Its a part of learning process. People come and go.

AF8 pengetua by encik Norman KRU. (ai nak kerja ngan produksi KRU bolehx):P

NAK TENGOK RESULTS SAPA YANG TERSINGKIR. JOM TENGOK LALAKI YANG MENANGIS :PP
meriah ke AF. aku tak demam AF. cuaca tak menentu buat aku penat & cpt sakit~



Ps/ xmeriah pon AF skang

3 comments:

aduka said...

x ske AF!

yusuf mujahidin ™ said...

eh..af da start ke?

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

latip: AF xmeriah lah

abg ghouse: dah start~ jgn layan hiburan tu

Pages