Friday, September 2, 2011

Raya 2011

Assalamualaikum, raya datang lagi, sememangnya kenangan ini yang kena kita sambut bersama yela setahun sekali, dah puasa dekat sebulan pastu raya jom..walaupun aku puasa tahun kali ni takla penuh, kena ganti dekat seminggu nantila kita puasa syawal ek, kalau bab raya, aku jenis tak rajin beraya rumah orang, kalau dijemput beraya open house member yang kenal-kenal bolehla join, kalau xkenal sangat malu ah, antara pengalaman raya 2011-:

1. dapat duit raya Rembau RM10 dari saudara jauh, aku sepatutnya xdapat tetiba dapat, syukur alhamdulillah

2. dapat buat kuih raya satu jenis tapi dah habis masa raya ke-4, heppp kena buat lagi kuih raya balik, aish

3. saudara yang agak rapat kat Pontian, Johor dah bertunang masa raya ke-tiga, umur dia 20, maybe next year dia kahwin kot, wu wu.

4. keputusan muktamad xpergi ke DFP Yuna 13th september, walaupun nak pergi tapi xdapat, mak suruh jangan obses sangat, takpe, samat ari raya yuna

image5. dapat kad raya daripada kawan-kawan hebat sporting and cool sebab tak mintak pon dorang bagi, aku siap tampal kad raya kawan kat depan tv plasma rumah, xpenah penah dorang bagi kad raya tetiba bagi, mode raya tengok kad raya tetiba #happy

6. abang saya birthday ke-25 on 1st sept, samat ari muda Along (picture selebet raya muka aku ada lah tu kat entry dia) selamat hari raya semua umat islam

Ps- So, apa lagi ek pengalaman raya 2011? Enjoy dan selamat merapatkan hubungan silaturrahim bersama :)

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nis tak dpt duit raye pun

Ajam Jamal said...

bwahahah gambar muka belog.bwahaha

Aduka said...

dah tua pn dpt duet raya lg? kihkihkih..

=P

Ain SSB said...

Aww sian dia tak dapat tengok Yuna...huhu.

ishiko said...

selamat hari raya^^

Encik Psychopath said...

nak kad raya dr yuna tu leh?

hanaahmad said...

baru nak ajak ko g DFP Yuna tu. huhu

hidayahjamal said...

nis- dah keje kan, gaji tu cukupla ek :)

AJ- hensem kan

Aduka- jeles le tuh :P

Ain- bukan rezki kot, insyaAllah ada masa adala satu hari nt kot

Ishiko- selamat :)

Hana- alaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pages