Tuesday, August 30, 2011

Selamat Hari raya, salam #eidmubarak 2011

Assalamualaikum, dan apa khabar..

Bulan Ramadhan dah selesai melabuhkan tirai, Bulan Syawal datang dengan meriah, semoga hari raya tahun ni disambut lebih bermakna daripada tahun yang sebelumnya ye, selamat menyambut hari raya aidilfitri, minta ampun maaf kalau ada salah dan silap saya dan keluarga,

selamat menyambut hari merdeka ke-54 sekali, selamat bercuti, jangan main mercun sgt ok,

kalau bab gambar raya bersama keluarga lelain nantilah tunjuk ye, tetiba teringin sekali saya nak pergi tengok DFP performance yuna kat Dewan Filharmonik Petronas, 13th Sept 2011. ah info SINI

Ps- quick update je kat entry, aku ubah mode kat blog sendiri test favicon dgn tukar header xcomel. okbai :)

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

selamat hari raya

:)

Hans said...

selamat hari raya
maaf zahir batin

Hanim Mahali said...

Selamat Hari Raya ! ^_^

Pages