Saturday, April 23, 2011

Barang baru wuu



Hi.
taip short entry saja. barang baru yg aku nak cite kan ni kamera compact Samsung suda dibeli.
kamera lama ari tu sudah la rosak lcd nya, maka akhirnya mama saya belikn kamera smart jenis Samsung. aku sebenarnya bukanlah peminat barang Samsung, tak tahula, xsukalaa sbb tak biasa nyahhh, tapi kalo fikir lelama, sbb nak beli camera amik gambar nice, buat abah aku tgk perkembangan rumah dah nak siap renovate, nak nak lagi abah aku kan kat yemen berkerja jauh dia nk tahu la progress projek dll.

oke nak cite pasl camera lagi, masa beli, survey kat atas ngan bawh around ampang point, yg kata penjual kamera kat atas Ampang point tu, "ini mmg bnyak cantik shot, kamera ni jadi pilihan org ramai, org Korean sgt sukakan brand Samsung". lagi2 la pink kaler nya, so, mama decide beli kan camera baru dia punya, ini haa camera baru mama saya, Samsung P120 - price RM599



kamera saya dah rosak, drpd nk repair kan camera baiklaa beli kan yg baru,
wuu camera baru mama saya sgt ayuuuuuu, ayu der, sampai aku test pic dpn youtube yuna perform kat chicago ngeh3


kamera compact olympus bai2, terima kasih atas jasamu slma ni, so hello camera pink mama

rosak lcd, compact olympos nk repair mesti costly around 390rm, this is the third compact camera. fact, camera BenQ, adalah kamera compact pertama sendiri masa time diploma,

so , bye

Ps- aku dah dapat cuti sem, insyaAllah akan apdet g tu pon kalo rajin,

5 comments:

cik EPAL said...

best gak camera ni. memang tengah usha cam pon ni :D

hidayahjamal said...

ce- rembatla satu cam beli smentara masihh ada, tgh sale tu dlu rm749 skang rm559 :)

アヌム ちゃん~~- tq, nice to know yu

man yusoef said...

oh ni la kamera yg di gembar gemburkan itu..ahaha..siap amek gmbr yuna kat utube lagi..haha

Aisumi Chan Kawa'i said...

aiyooo~ beli baru la nampak gayanye.. kalo nk bekki pun berapa agknye kena kan??

jinkamen said...

salam

tahniah dapat kamera baru, kamera lama tu jenis olympus apa yek? fe320 ka? bagi/jual kat saya lah yek..saya punya rosak lens! email me xplo76@yahoo.com kalau nak bagi/jual :)

Pages