Sunday, March 27, 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL

Assalamualaikum , hi !

Bertemu kembali dgn entry ni ye, yey saya join contest, thanks fifi



kalo berminat nak join contest sila klik gambar rajah di atas and tgk la sendri peraturan tuan belog nak :D

gambar anak2 kucing cumel tu kawan saya punya, masatu dekat rumah org, sy just amik gambar, skang saya rindu pulakkk tgk mereka, tin, tong, lu. oh rumah sy sendiri ada je kucing sendiri, tapi di taruhkan letak gambar kucing kawan, sbbnya gambar ni je nmpak molek comel tu je, tata

tadda, dorang tgh carik mak kucing time ni kan
last ni

org yang saya tag adalah 3 org bertuah:
seman
hana
loq

Ps- berharap utk beli gitar, tapi masih belummm lagi belik :(

4 comments:

apisv2 said...

timekasih sbb join contest ni
goodluck;)

man yusoef said...

yg tag tu SEMAN tu sape?? HAHAHA....kena cari kucing ni kalau mau join contest ni...hehe..gud luck ok

p/s : sori sbb dah lama tak singgah blog kwn2

Nesa Wazir said...

waa waa.. comeyyy!!

MIXED MINDS said...

omg , soooo cute!!

Pages