Wednesday, March 9, 2011

makan banyak-banyak

harini dah rabu, cepatnya cuti midterm jln. oke jln kan entry ni dgn taip lelaju skit. nasibla kalu tak faham, bila ayat kat entry ni dikarang ngn kelam kabut karangn mcm ayat keling. ups maaf :P

entry kali ni ingin menyajikan beberapa juadah hidangan makanan yang telah dimakan oleh kami. Lepas beli mknn kat ampang point ngan sekitar kawasan tu. Bila dibelek, mknn dibeli dan dibayar, dan bole makan kemudian, makanan tersebut berbungkus sambung makan di rumah.

kononnya bukan tak pandai nak save duit, tapi takbuleh la berdiet currently disebabkn nafsu memilih makanan tgh meninggi.
ada kebarangkalian agknya saya akan gemuk, oh xdek chance nak ngorat abang-abang hot mcm usher ke abg shamsul yusof!
la -.-"

oke makanan pertama singgah kat kedai minum lps penat habiskan duit beli barang runcit area tesco, pekena air cendol satu rm 2.90.
makanan kedua sebelah tu kami bungkuih makan rojak bawak balik kat rumah. satu rojak mamak harga rm4. tadapek nak amik gambo sbb lupa, ada dlm plastik pink yg polisterin tu
mama makan cendol jugak ye, lepas belek cendol,muka mama ku berkeryut dan mkn slow-slow trus ckp kacang itam kat cendol tu tasedappp mcm tamasak, kalo nak beli lagi nt kenalah kata, "nak cendol tapi tanak kacang itam!"

makanan kedua yang beli ada kat dlm ampang point sebelah KFC tu, dkt kedai tarbush arab, bungkus makan kebab shawarma daging satu rm 6. bawak balik bungkus mkn kat rumah 2kebab. mahal tapi sedappppp. takpe makan dgn baca doa ye, suka beli kebab ni sbb mmg sedap la


last but not least muka comel tuan punya blog nmpk happy sbb.. lps.. lps mkn banyak-banyak and baru pakai tudung bergaya mcmm yuna. beli tudung kat pasar tani murah ajo rm5 sehelai :)


Ps/ header blog dah kena tukar kononnya peminat justin bieber baby LOL :D
ps2- banyak gile kan gambar kat entry cumel kan bwek , bye;)

5 comments:

ayulunera said...

wah...rindu ampang point..hikhik....lame nye rase tak balik umah..,..sokong sokong..kebab tarbush memang sedap...kalo kua duet kat atm sebelah tu...mesti tergode dengan bau die..on the dot gak beli..kuikui

man yusoef said...

apekah itu kebab tarbush? tau kebab ayam dan daging sahaje...hahaha...

/Dayah/nurul/dayak said...

ayulunera- hehe jom beli kebab :)

man yusoef- spesel kebab dari kedai arebla heh

aishah said...

cpt kn cuti nihh...?ta suka betol..huhu

/Dayah/nurul/dayak said...

aishah- masa mencemburui kita yg bersuka ria ;)

Pages