Monday, February 22, 2010

Mood kena bahan

Mood belajar macam ups and down bila baru je habis cuti kan, just feeling awkward bila di surrounded by mulut2 lelaki. Lelaki kalo mulut tak nak fikir sebelum cakap memang menyakitkan. Pernah tak terasa bila kita nak berkawan ngan orang tu masa bercakap kemudiannya tak berfikir sebelum mengatakannya, dengan secara tak sengaja kita dah mengguriskan hati kawan tu.

Actually , its not a big deal too but there's limit.

Apa masalah nya kalao kita duduk dengan seorang kawan sekolah antara pompuan laki dengan tak sengaja, kena bahan pulak oleh suka hati mulut dari kawan si polan tu.

Ceritanya, aku surf internet petang tu kat Lab about articles in English assignment with some friends but unfortunately, some person missunderstand on what we are doing.
Just imagine, even aku tak cakap banyak tapi orang tu pulak sampaikan benda tak patut. nak kata fitnah tu bukan sebab aku kat depan kepala si polan tu ngan kawan lain. dia cakap la "awek ko kan". SABAR~ "malu la tu"(memang aku wat dek je, tapi marah la dalam hati). SABAR~ memang kena bahan kejap.

Si polan tu kata ni kawan sekelas " aku tak kata apa (sebabnya nanti kena gosip xpasal2 baik diam dulu ar) ", lalu aku cepat belah dari Lab pegi makan. Makan makan fikir balik apa nak buat lagi kalo kena bahan ntah

Moral: buat dek je bila kena bahan, bila orang tu dah penat membahan, habis dah bahan dia. kalo xpuas hati kita face to face. amacam




Ps/ i wish i can fall in love with belog. I'm in a learning process. how i wish i can find income tah nowadays

2 comments:

joegrimjow said...

http://joegrimjow.blogspot.com/2010/02/salji-dan-peluh.html

da buat review dah
huhu
thx ya

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

hi jo!
thanks too.
i cant believe plak..jo review kat entry blog jo camtu....ingtkn juri yg tetapkan judge.......erm, konfemla lost. thanks ye, im waitin some tutorial k thanks lg

Pages