Tuesday, February 2, 2010

Books or fesbuk



Today story were not so good to share the content of belog. but reveal it je.
Aku rasa aku study whenever the lecturer is teaching.
Bukan rasa, I am learning of what the lecturer teaching.
Okke.
I bought this book for RM68 business research method but unfortunately the lecturer had told us; he is using the other book which is we had already bought the other edition. Shit.
Hari tu lecturer tu kata buku ni senang nak refer bla bla bla. skang dah jadi ke laut
Buku ni-Business research methods 10TH Edition Mcgraw Hill



Apa duit ni senang ke nak dapat, padahal macam air nak beli buku and makan tu.
Sob. Nak jual kat student lain pon macam serba salah je nak cakap. takkan nak bubuh lelong plak kat buku tu. Tak guna apa lagi, just letak nama kat buku tu.
le.Fine.sabar je la.

Ps/ Layan fesbuk dari books tadi sepanjang ari ni balik ruma. ntah semangat hilang kemana. Besok kelas jam pukul 10. Semangat dok lab balik. oh yes :0

2 comments:

Irah Aizi said...

kak dayah!! mcgraw hill bagos la buku2 dye..
ira kalau economy, gne buku mcgraw la.. :p

cube je la refer ape2 from the books.. kalau xde, mmg HAMPEH la!!

lecturer tu sihat ke x? kenape dye pegi canang kat satu campus yg buku tu bagos, then suddenly ckp buku tu hampeh...
agaknye lecturer tu dh nyanyok tak..
:)

Nurul Hidayah Bt Jamal said...

ok.yes bagusla sgt lecturer tu nyanyuk.
bukan hampeh dik.
just cara dia ngajar prefer to other edition book lagi satu versi UK tu ntah
dah beli baru nak kata lain.
im frust cam neneek.
lecturer tu cam ada sakit parkisson someone kata...heh, tak tipo

Pages