Sunday, November 6, 2011

Lali dengan kau

 

 

imagekau-kucing

Langit nampak memang cerah tapi hari tak sememangnya indah seperti biasa, hujan rupanya hari ni..tengok aja kucing kat rumah. tiap pagi mesti meng-meow. Makan tak akan lupa bagi.. tapi patut ke apa yang aku bagi baik kat kau, kau bagi BAIK’ punya kat aku. ni laaaa sebab dah sayang sangat, rasa macam tak boleh nak buat apa. pendek cite. Aku punya kucing dengan baik’ nya kencing setompok kat katil aku sebenarnya ari ni. Buat dek karang busuk lagi teruk.

pasrah. Kucing ku kencing di katil. Katil aku dahla basah, bau kencing hancing pesing, kurang asam. kat situ jugak terkena pulak baju harian yang aku lupa nak masuk dalam almari. Takpe…geram tapi nak buat cemanoooo.

Hari ini hari indah, bangun pagi seawal 6 nak tolong memasak. Selamat hari raya aidil adha buat semua umat islam. Aku dah selesai jawab exam Jumaat lepas. Alhamdulillah semua okay dan harapan aku lulus ye, Paper Int. Business yang susah tu yang aku rasa macam lulus cukup makan pon takpelah, tolonglah doakan kejayaan sentiasa ye. Aku macam tak de idea nak letak entry. macam kekok nak cerita. lain kali la carik tajuk ye..

Plan lepas study semua tengah carik kerja, kalau ada job kosong bolehla bagitau. Please and thank you. Manala tau bole try IF ada CHANCE.

image

Ps- sori..takde apa best sangat yang nak kongsi, ucapan selamat hari raya aidil adha, semoga bahgia dunia akhirat

9 comments:

Hans said...

selamat hari raya aidiladha daripada Hans

p/s : sjk bila aku dok KL nih Dayah? haahaha

Juliet_iRa~" said...

salam aidiladha..:D

pss : jom join my GA! dpt ole2 CAMERON tau!:)

hidayahjamal said...

hans- xpela hans, aku nk try jgk tanya kan ;)

juliet- thx dear. insyaAllah

bukan retis said...

benci bila kucin melepaskan hajat beliau d katil..hoho

btw,salam aidiladha :)

onie said...

bermadah lak dia ye,hehe..salam aidiladha ye

Ain SSB said...

Sebab ni la Ain taknak bela pet. huhu. Salam Aidiladha Dayah! :)

dayah said...

bukan retis- thx. slmt :)

onie- hehe luahan perasaan tersumat di hati

ain- same goes to you :)

Pondok Usang said...

Brape ekor kucingmu?

dayah said...

P.U- 10

Pages