Tuesday, February 7, 2012

Bila kawan sekolah dah kahwin..

Alhamdulillah..kawan saya dah kawin..so sapa next, erm, takpela. Takde jawapan sapa next. Kalau ada jodoh tak kemana..so kita enjoy dulu. hehe..Kawan sekolah aku ni rupanya kawin dulu..akhirnya, syukurlah. Aku kenal safa sejak naik form 4-5, kami dah sekelas dalam kelas perakaunan, sesama belajar, aku kalau tak pandai Maths ngan Akaun memang selalu gak la tumpang cedok ilmu kat dia ni ngan kawan-kawan lain. Teringat jugak dulu..aku dok depan, dia kat belakang seat aku. Aku dok ngan wani, si safa ni suka main kertas, orang yang kreatif kalau menulis..sume hasil kreativiti dia lawa-lawa belaka. Bila takde keje kat kelas, dia penahla terbaling satu kertas pastu dia kepol2 dia baling siap depan muka aku. Tertepek depan muka aku, sambil dia gelak dengan member lain. Aku macam…der, nak sekel je kepala dia..tapi aku tak buat pe pon. Aku merajuk kejap..buat muke biasa-biasa je hehe. Terima kasih atas persahabatan kita bersama..moga-moga dia lebih bahgia dengan tersayang dan berjaya dapat anak. hiks

Tahniah buat Safawati safwan dan suami..dan sorry saya lupa nama suami beliau. Terima kasih sebab menjemput ke Putrajaya jugak aku meredah. Mulanya tak tahu la nak pegi ke tak, lastly kita cuba je la..kalau tak #kitabakor. Aku habis je keje half day Sabtu tu balik Ampang, jemput pegi amik dengan wani pegi Putrajaya Dewan serbaguna Presint 16. Nasib baik ada teman..kalau tak tak pegi pon takpe. HAHA. Aku ada jugak try ajak member kelas yang ngam sikit join..tapi ade je hal. So biar je la, nak pegi kita leh pegi..tanak dok diam ler.

Bila kawan dah kawin, aku adala bagi present album kecik..mana yang mampu je aku bagi tu je ye, harap sudi terima.. pastu sempat ler bergambar tuk kenangan, eh..agaknya safa dah ada anak 2 aku baru dapat calon kot..haha. ok ada gambar skit baru bye :) 

 

Photo1216Photo1214

Ps- Saya tak make up pegi wedding time tu.. eceh.. natural beauty konon padahal kelam kabut la ritu..ahak3

13 comments:

EZAD AMIR said...

hihih..abes penulis ni bila lak nk kawin?hek3..smoga cpt2 la btemu jodoh ye..

Ain SSB said...

Aw cantik dia! :)

syahirooAhmad said...

aw~ cantik awak yang berbaju pink dan pengantin tu.. :)

dayah said...

ezad- biarlah rahsia..jodoh tu rahsia Allah...kita cube kiv bab jodoh dlu :P

Ain- hehe..biasa je.thanks..muah

syahiroo- terima kasih :)

A.I.Z.A.T said...

tak apa..bersabarlah, jodoh tu akan tiba. Insya Allah. take care dayah..

btw- cayalah sbb update blog :)

yad'z said...

pengantin sangat cantikkkkk. =)

Hans said...

kawan2 aku pun dah ramai kahwin dah
:_(

P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2 ->

hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

sabry oppa said...

i follow you... follow me back okey... nice blog and cool entry.... nice to meet you.. ^_^ -peace-

sabry oppa said...

i follow you... follow me back okey... nice blog and cool entry.... nice to meet you.. ^_^ -peace-

hanaahmad said...

dayah kalau tak mekap pun dah memang cantik. ;) lepas ni turn dayah pulak kot? hehe.

hamzah ian said...

cantik.. tahniah utk beliau.. hehe

syahirooAhmad said...

h ah la... kawan2 dia dah tawin, kami pun tak sabar nak mamam nasi minyak khas dari umah cik dayah ni.. hihi. ;D

nik rosmawati said...

comel jea bila tak make up :)

Pages